Best Blu-ray Deals

Best Blu-ray Deals, From $3.99 »
Top deals | Price drops  
 All countries United States United Kingdom Canada Germany France Spain Italy Japan
Person of Interest: The Complete Third Season (Blu-ray)
$14.99
5 hrs ago
Star Trek: The Next Generation, Season 6 (Blu-ray)
$31.99
 
X-Men: Days of Future Past (Blu-ray)
$9.99
13 hrs ago
Downton Abbey: Seasons 1, 2, 3 & 4 (Blu-ray)
$39.99
22 hrs ago
Breaking Bad: The Complete Series (Blu-ray)
$149.99
13 hrs ago
The Newsroom: The Complete Second Season (Blu-ray)
$22.99
13 hrs ago
Rain Man (Blu-ray)
$3.99
7 hrs ago
The Walking Dead: The Complete Third Season (Blu-ray)
$14.99
13 hrs ago
Lone Survivor (Blu-ray)
$7.99
20 hrs ago
Star Trek: The Next Generation, Season 1 (Blu-ray)
$19.99
22 hrs ago
Star Trek: The Next Generation, Season 2 (Blu-ray)
$31.99
22 hrs ago
Band of Brothers (Blu-ray)
$22.99
13 hrs ago

Go Back   Blu-ray Forum

john907 john907 is offline

Member

Community profile

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 9 of 9
  1. Fariz
    09-11-2011 05:19 PM
    Fariz
    ngeri nih liat jumlah koleksi bd nya
  2. Sithlord75
    01-14-2011 08:06 PM
    Sithlord75
    LOL, you and me both, bought Avatar extended ed, Machete & Buried and haven't watched any of them yet.
  3. Sithlord75
    01-14-2011 09:46 AM
    Sithlord75
    Many thanks for your rating and kind comments on my gallery.

    P.S. - It's a 40" LCD TV.
  4. newginafets
    11-26-2010 12:49 AM
    newginafets
    nah itulah, gw kan masih tgl di apt, di kamar gw udah gak ada space lagi. nunggu ampe gw dpt rumah sendiri, entahlah kapan. haha
    btw, gw bli the mist $7.50, eh skrg $6.99, kurang ajar. gw sikat juga Mad Men season 1 n 2. gak bli Kick Ass lu? 1408 dah %5.99 aja
  5. newginafets
    11-25-2010 04:40 PM
    newginafets
    neh gw masih sering jg bli DVD2 biasa, soalnya byk jg film2 yg blm ada blunya, atau gak masih mahal bgt. kgk tau deh gw favenya yg mana, soalnya klo gw ntn blu ray di laptop rasanya sama2 aja kyk ntn dvd.. wkwkwk nah gw termasuk org yg plg males ntn special feature, soalnya byk bgt dvd2/bluray gw yg nganggur, jd gw mending tonton filmnya aja
    btw, bluray2 gw dr amazon dah dtg semua
  6. newginafets
    11-25-2010 04:14 AM
    newginafets
    haha gw juga br bli laptop sony yg bs puter blu ray 3 bulan lalu, jadinya mulai bli blu ray deh.. koleksi gw masih 50an. lol
  7. newginafets
    11-24-2010 03:11 AM
    newginafets
    bagus klo lu jadi momod disini, biar kasih gw blu ray gratis! lho?
    udah lama lu disini yah, gw br2 aja neh gabung
  8. newginafets
    11-24-2010 02:41 AM
    newginafets
    hayo tau dari mana neh?
  9. Morrissey
    09-27-2010 08:55 PM
    Morrissey
    Thanks for the rate, love your collection.

About Me

  • About john907
    Location
    Jakarta, ID

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
Total Thanks
General Information
  • Last Activity: Today 03:22 AM
  • Member since: 12-25-2009
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 5 of 5

Member Profile Recent Ratings Contact Info
Feedback Score:
Positive Feedback:
0
0%
Members who left positive:
Members who left negative:
0
0
Total positive feedback: 0
Submit Feedback For john907
  Past
Month
Past
6 Months
Past
12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
Member since:
Last Activity:  


All times are GMT. The time now is 06:48 AM.