Best Blu-ray Deals

Best Blu-ray Deals, See All the Deals »
Top deals | Price drops  
 All countries United States United Kingdom Canada Germany France Spain Italy Japan
Blow (Blu-ray)
$4.99
The Last Starfighter (Blu-ray)
$6.96
The Quiet Man (Blu-ray)
$12.99
Frozen Planet (Blu-ray)
$14.99
Big (Blu-ray)
$7.99
Hugo (Blu-ray)
$4.99
My Big Fat Greek Wedding (Blu-ray)
$6.98
The Spectacular Spider-Man: The Complete Series (Blu-ray)
$24.99
Slap Shot (Blu-ray)
$9.96
Beyond Outrage (Blu-ray)
$12.96
Seven (Blu-ray)
$4.99
WCW's Greatest Pay-Per-View Matches, Volume 1 (Blu-ray)
$18.74
Fairy Tail: Part 8 (Blu-ray)
$26.99
The Art of the Steal (Blu-ray)
$14.99
Somewhere in Time (Blu-ray)
$10.49
Uncle Buck (Blu-ray)
$6.96
Grease (Blu-ray)
$4.99
Bound (Blu-ray)
$14.98
Hannibal: Season One (Blu-ray)
$19.99
Old 11-02-2012, 09:02 AM   #1
kurtz05 kurtz05 is offline
Junior Member
 
Oct 2011
Default Sony bdp-s760

Have had this since it came out , always kept it up to date firmware wise and never had any problems.

Until now....

Have recently had "Lawrence of Arabia" and yesterday "Steel Panther:British Invasion" (ok no classic but they are great ) both not load and say "INVALID".

Have seen other chat about possible laser issues but all other scores of discs work fine, only these 2 very recent ones are affected..so believe it to be authored in some new way that the old firmware can't handle....."Steel Panther" was 1 in a batch of 5 brand new (as in preorders so no old bds in the batch) that were received...the other 4 all worked perfectly, so convinces me its some sort of authoring issue...

This model has not had a firmware update since Feb 2011 ....in 21 months!!

Have logged it with them but obviously only have a small window to return them....surely there should be standard authoring guidelines so this does not happen ...now left with 2 blus , paid for , that cannot be used...real disappointing..

oh the irony of a sony movie (lawrence) not playing on a sony player...

Last edited by kurtz05; 11-02-2012 at 09:20 AM.
  Reply With Quote
Old 11-23-2012, 11:50 PM   #2
ralph33ca ralph33ca is offline
New Member
 
Nov 2012
Default

I also have this problem. It only seems to happen with recent Universal Blu rays. I have seen it with Snow White and the Huntsman and 5 Year engagement. I thought it had to do with the fact that I did not have a USB installed but that does not seem to be the case.

Any help?
  Reply With Quote
Old 11-24-2012, 12:03 AM   #3
Rockercub Rockercub is online now
Active Member
 
Rockercub's Avatar
 
Jan 2011
San Fernando Valley, CA
269
Default

The Sony site shows a firmware upgrade on 6/21/12:

http://esupport.sony.com/CA/p/swu-do...&os_group_id=5

I have a BDP-S360, and at one point, I was having problems with certain discs not playing. I eventually discovered that I had the player set to look for a network connection when loading a disc, but I didn't have a network set up. As soon as I switched off that setting, the discs played fine.
  Reply With Quote
Old 11-24-2012, 12:43 AM   #4
ralph33ca ralph33ca is offline
New Member
 
Nov 2012
Default

Thanks for the info. I have the latest firmware and the network wifi setup.

I read some others having issues if the Ext USB was full. I did not have an USB installed so I thought that might be my issue but I have since tried with one.

I will give it a shot with the network settings turn off.
  Reply With Quote
Old 11-24-2012, 03:40 PM   #5
ralph33ca ralph33ca is offline
New Member
 
Nov 2012
Default

No luck. Maybe its days are numbered. I think I will look into buying a Panasonic DMP-BDT500. I need the 7.1 analog outputs
  Reply With Quote
Reply
Go Back   Blu-ray Forum > Blu-ray > Blu-ray Players and Recorders


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 05:59 AM.