Best Blu-ray Movie Deals

Best Blu-ray Movie Deals, See All the Deals »
Top deals | Price drops  
 All countries United States United Kingdom Canada Germany France Spain Italy Japan
Mr. Robot: Season 3.0 (Blu-ray)
$14.99
 
Bridge of Spies (Blu-ray)
$8.99
 
To Have and Have Not (Blu-ray)
$11.85
 
Avatar The Last Airbender: The Complete Series (Blu-ray)
$29.99
 
Tombstone (Blu-ray)
$8.99
 
The Finest Hours (Blu-ray)
$8.99
 
Zodiac (Blu-ray)
$5.34
 
The Dark Crystal 4K (Blu-ray)
$14.99
 
A Few Good Men 4K (Blu-ray)
$14.99
 
Fury 4K (Blu-ray)
$19.96
 
Tinker Tailor Soldier Spy (Blu-ray)
$8.26
12 min ago
Pitch Perfect 3 (Blu-ray)
$14.99
 
What's your next favorite movie?
Join our movie community to find out


Image from: Life of Pi (2012)

Go Back   Blu-ray Forum > 3D > 3D Hardware and Technology > 3D Players


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-30-2013, 04:59 PM   #1
zodiak zodiak is offline
Senior Member
 
May 2009
Default Dual HDMI Issue Need Help

Guys

I just purchased a sony BDP S790, my current Pioneer receiver does not have 3D capability, so it was suggested that I use the dual HDMI method for my setup.

I believe I have this set up correctly however when I go into view the movie Im not getting audio(during previews I get audio and it seems like its a bit lower than it should be) Im not sure what is the cause of this?

Here is my setup:
Sony S790 HDMI output1 to LG LM6200
Sony S70 HDMI output2(on the back of the BD player its labled audio) out to pioneer receiver.

again I get picture and audio during previews but not during the movie.

Help please
  Reply With Quote
Old 07-02-2013, 10:02 PM   #2
locoboof locoboof is offline
Member
 
locoboof's Avatar
 
Dec 2010
Default

I'm sure it's something in the audio settings of the blu-ray player. I have a onkyo 876 (non 3D) and this S790. For some reason I couldn't get HD audio out at all! My receiver kept diving me Dolby digital. Finally playing with the settings I got my HD audio out. So if a setting is on,turn it off,play movie and see if you get sound. So on and so fourth.... Keep at it,I did...
  Reply With Quote
Old 07-04-2013, 01:03 PM   #3
GenPion GenPion is offline
Blu-ray Samurai
 
GenPion's Avatar
 
Feb 2009
480
3
157
Default

Check the audio settings on the receiver... I had a similar issue at first. You probably need to switch the receiver's audio output for that HDMI port from PCM to Auto if the player is set to bitstream. Or you probably need to change the Blu-ray player's audio output to PCM. That should probably fix the audio issue.
  Reply With Quote
Old 07-04-2013, 09:37 PM   #4
zodiak zodiak is offline
Senior Member
 
May 2009
Default

thanks guys figured this out, thanks again
  Reply With Quote
Old 07-05-2013, 04:51 PM   #5
locoboof locoboof is offline
Member
 
locoboof's Avatar
 
Dec 2010
Default

Quote:
Originally Posted by zodiak View Post
thanks guys figured this out, thanks again
If you don't mind me asking,what did you do to get it working?
  Reply With Quote
Old 07-06-2013, 01:04 AM   #6
zodiak zodiak is offline
Senior Member
 
May 2009
Default

Quote:
Originally Posted by locoboof View Post
If you don't mind me asking,what did you do to get it working?
Went inside my previous sony that I replaced with the S790 and duplicated the settings, cant say exactly what the issue was, I think it was the DTS Neo:6 had to turn that off its a guess but I feel that was the solution.

Here are the settings that are working for me:

Audio(HDMI) auto
DSD Output Mode off
BD Audio Mix Setting off
Dolby Digital/DTS bitstream
DTS Neo:6 off
Audio DRC auto should this DRC be set to off?
Downmix stereo

Im now getting the audio, thanks for the replies if any one has a suggestion on something in these settings that might improve the performance please pass it on.

Last edited by zodiak; 07-06-2013 at 04:39 AM.
  Reply With Quote
Reply
Go Back   Blu-ray Forum > 3D > 3D Hardware and Technology > 3D Players


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 02:54 PM.