Best Blu-ray Movie Deals


Best Blu-ray Movie Deals, See All the Deals »
Top deals | New deals  
 All countries United States United Kingdom Canada Germany France Spain Italy Australia Netherlands Japan Mexico
Godzilla vs. Kong 4K (Blu-ray)
$42.99
2 hrs ago
Willy Wonka & the Chocolate Factory 4K (Blu-ray)
$29.99
1 day ago
Dragonheart: 5-Movie Collection (Blu-ray)
$19.99
2 hrs ago
Dead & Buried 4K (Blu-ray)
$43.99
1 day ago
Baise-moi (Blu-ray)
$19.99
1 day ago
Saving Silverman (Blu-ray)
$13.29
23 hrs ago
Final Fantasy VII: Advent Children Complete 4K (Blu-ray)
$24.49
1 day ago
The Father (Blu-ray)
$21.99
21 hrs ago
Smile (Blu-ray)
$23.49
1 day ago
Wildcats (Blu-ray)
$19.99
15 hrs ago
Eyes of a Stranger (Blu-ray)
$24.99
21 hrs ago
The Lord of the Rings: The Motion Picture Trilogy 4K (Blu-ray)
$77.97
 
What's your next favorite movie?
Join our movie community to find out


Image from: Life of Pi (2012)
Old 02-05-2021, 05:11 AM   #1
Riddler The Slag Riddler The Slag is offline
Blu-ray Samurai
 
Riddler The Slag's Avatar
 
Jan 2010
Tulsa, OK (formally S. Wales)
53
147
726
68
Default Handshake

I bought the BenQ HT3550. Replaced the old Epson 1080. I had upgraded the receiver and the 4K UHD player.

Plug it all in today and their is no signal. Now, if I turn the HDMI from Enhanced to Standard....I get picture. If I go to the 4K player and try to play a 4K resolution, the projector loses signal.

SO

My theory is that the HDMI cable is the culprit. I welcome any thoughts.
  Reply With Quote
Reply
Go Back   Blu-ray Forum > Displays > Projectors


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 05:54 AM.